Övrigt

Hundskor för Cykling

2018-08-24 01:08 #0 av: Mosqito

Hej! Jag undrar om ni har några tips på hundskor som sitter kvar på tassarna under viss påfrestning vid t.ex cykling eller drag. Har ännu ej hittat några som inte hoppar av. Tack på förhand!

Anmäl
2018-09-18 18:46 #1 av: Chinesecrestedlover

Hej!

https://www.neopaws.com/

https://www.neopaws.com/catalog/neopreneregularperformanceshoesboots-p-1848.html

https://www.neopaws.com/catalog/neopreneorthopaedichighperformanceoutdoorshoesdogbootsxstoxxl-p-1888.html

Kanske dessa? Har visserligen bara haft neopaws på en chinese crested på runt 5,5 kilo då det var snö/is, men tyckte att de satt på bra (när man väl lärde sig hur de skulle sättas på) och han sprang på bra (i snön).  Han sprang väldigt fort och gillade att tvärvända och springa lika fort tillbaka och neopaws satt kvar (till skillnad från många andra skor som ramlade av så fort han startade). 

Har testad många olika skor (i och med att jag har nakna hundar) och neopaws tyckte jag var bra (kostar lite mer men det är det värt då de sitter kvar, inte skaver och håller ihop mer än två sekunder). 

Tyvärr vet jag inte riktigt var man kan få tag i dessa i Sverige idag men borde ju annars gå att skicka efter eller så. 

Nu har jag så små hundar att jag tycker andra modeller fungerar bättre, men skulle absolut skaffa Neopaws igen om jag skaffade en något större hund igen (mina jag har nu är nakna blandraser med Chihuahua i och de väger 2 och 4 kilo). 

Mvh/Chinesecrestedlover

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.