Heltidsjobb/rutiner?

2017-07-14 14:20 #0 av: chaoscrime

Vad jobbar ni som har högt aktiva hundar med? Hur ser era dagsrytmer ut(jobb/fritidsaktivering m. hund)? 🤗

2017-07-14 15:22 #1 av: Majken!

Jag jobbar heltid på kontor, min hund är hemma på dagarna. Hon rastas på morgonen och på lunchen, rastas när jag kommer hem från jobbet. Efter det är det hon som är i fokus, vi tränar emot tävling nästan varje dag. Minst en dag/vecka blir en vilodag, men i övrigt varvar vi fys, spår, lydnad, sök, uppletande friskt.

2017-07-15 11:49 #2 av: Jetaime

Jag jobbar för tillfället inte så mycket eftersom jag är sjukskriven på 50%, men tidigare när jag jobbat heltid eller nästan heltid så har det varit på jobb där jag kunnat ha med hunden (djurbutik, veterinärshop eller personlig assistent). När jag jobbade på ett annat jobb som personlig assistent/elevassistent kunde jag dock inte ha henne med så då lämnade jag av henne hos mina föräldrar påväg till jobb så fick hon vara där på dagarna... (men det var inte speciellt hållbart för henne eller mig..) Nu jobbar jag i en djurbutik där hon får lov att vara med :)

Vi kör mest aktiviter och träning på kvällar/eftermiddagar oavsett om jag jobbar eller inte :)

Sajtvärd för Australian Shepherd.ifokus!
Besök gärna min hemsida: www.lillarod.weebly.com

2017-07-16 09:28 #3 av: Frida B

Jag jobbar heltid på djursjukhus där jag kan ha med dobby. Mesta av fritiden går åt till hundträning :p

Sajtvärd på Akvarieräkor ifokus och medarbetare på Agility ifokus
(f.d MelvinMimmiLufsen)

2017-07-28 11:03 #4 av: chaoscrime

Tack för svar alla! Är så sugen på skaffa brukshund och tävla i IPO samt agility. Vet bara inte hur jag ska få ihop det med ett heltidsjobb..  Speciellt inte med en valp. Bästa vore ju om man kunde ta mammaledigt när man skaffat valp, hehe Skrattar

2017-08-22 17:22 #5 av: vallhund

#4 Se till att spara ihop semester o komp så du kan vara hemma i 7 - 8 veckor, spara gärna så du har kvar för "vård av sjuk hund"

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Kennel.

2017-08-24 09:35 #6 av: CayKantos

#5 komp?

Just another crazy animal lover Skämtar

Medarbetare på Terrier iFokus, kom gärna in och kika!

2017-08-24 17:46 #7 av: Lurvi

#6 kan vara övertid som man kan ta ut i ledighet om jag inte misstar mig. :)